ערב אישי עם מרסל מוסרי והקרנת הסרט "תעתוע" 9.11.26 כפר סבא

תמונת הארוע

ערב אישי עם מרסל מוסרי והקרנת הסרט "תעתוע" 9.11.26 כפר סבא

הסיפורים של מרסל
מפגש אישי, מרגש (וקורע מצחוק) עם הסופרת מרסל מוסרי
זה התחיל מזמן, במקרר ריק, בחשבונות שלא שולמו, בילדה מנודה וברחמים עצמיים. כדי להמלט מכל זה, דמיינתי לעצמי סיפורים. עשרות, מאות, אלפי סיפורים, שהצילו אותי מהעצב ופתאום, בדרך לא דרך, התחילו להציל גם אחרים.
מאז הפכו הסיפורים לרבי מכר, נבחרתי לאחת הצעירות המבטיחות של מגזין פורבס, מצאתי את עצמי על במות ברחבי הארץ והעולם (טוב נו, קפריסין), זכיתי בפרסים והמקרר לא התרוקן יותר.
אבל ככל שהקריירה פרחה, החיים המשיכו לכתוב עלילה משלהם: אהבות גדולות, נישואים, לידה, גירושים, אימהות יחידנית, משברים והתחלות חדשות.
ועל אף כל הפצעים, המשכתי לכתוב.
בכנות, בשירים יפים באמצע ובהומור שלא עושה הנחות, אספר לכם על זוגיות ועל פרידות, על אימהות ועל החלומות שנדחקים לפעמים הצידה, על דימוי גוף, על המחיר שמאחורי ההצלחה ועל הברכה שמביאה המילה הכתובה.
מרסל מוסרי היא סופרת, עיתונאית ובעלת טור שבועי ב”מעריב סופהשבוע”, מחברת רבי־מכר, שנבחרה לאחת הצעירות המבטיחות של מגזין פורבס. סיפוריה מלווים קהילה של למעלה מ־400 אלף עוקבים וקוראים ברשתות החברתיות.


HOT CINEMA כפר סבא 09.11.2026 20:00
רכישה